Groen Rechts doet in 2021 niet mee met de Tweede Kamerverkiezingen

Groen Rechts gaat nog niet naar Den Haag

Groen Rechts is gisteren niet naar Den Haag gegaan om de Kandidatenlijst en Ondersteuningsverklaringen in te leveren bij de Kiesraad. En dus doen wij ook niet mee met de verkiezingen.

Dank

Allereerst willen we iedereen bedanken die heeft meegedacht, meegeschreven, geadviseerd en die voor ons, in deze door corona extra lastige tijd, naar het gemeentehuis is gegaan.

Net niet genoeg

We zijn vorig jaar zomer begonnen. We wisten toen wel dat het niet makkelijk zou worden maar we vonden dat we het hoe dan ook moesten doen. Nederland kan namelijk veel eerlijker, beter en duurzamer! En we zagen, en zien nog steeds, geen partijen met vergelijkbare ideeën.
Wij zijn er helemaal voor gegaan maar toch was dat net niet genoeg. We hadden niet genoeg kieskringen om mee te kunnen doen. Een gemis voor de politiek want wij denken dat onze stem écht nodig is in Den Haag. Alleen gaat dát nu nog even niet gebeuren; althans niet als Tweede Kamerfractie.

Groen Rechts is nodig!

Honderden mensen in het hele land waren bereid om een ondersteuningsverklaring voor ons te gaan ondertekenen bij het gemeentehuis. Daarnaast hebben we vele steunbetuigingen, donaties en veel (inhoudelijke) adviezen gekregen. En ook krijgen we dagelijks reacties van mensen uit het hele land die zeggen ‘eindelijk is er een partij Groen Rechts; daar ben ik al lang over aan het nadenken”. En dat is natuurlijk waar wij het voor (blijven) doen!

We gaan verder!

We gaan daarom nu verder op de basis die we met deze mensen uit het hele land, en ons verkiezingsprogramma, hebben opgebouwd. Wij gaan door met onze boodschap uitdragen, de Haagse politiek scherp te volgen en kritische kanttekeningen te plaatsen als Den Haag opnieuw niet werkt aan een eerlijker, beter en duurzamer Nederland.
Daarnaast gaan we meedoen met de verkiezingen hierna: de verkiezingen voor de Gemeenteraden (maart 2022), Provinciale Staten en Waterschappen (2023) en het Europese Parlement (2024). En natuurlijk voor de Tweede Kamerverkiezingen over 4 jaar.

Tot binnenkort

Binnenkort meer nieuws hierover en ook over hoe ook u samen met ons kunt bijdragen aan een eerlijker, beter en duurzamer Nederland.
Met veel dank en hartelijke groet,

Team Groen Rechts,
Daan, Duco, Jeroen, Kiril, Marc en Ruud

PS: Nieuwsbrief

Mocht u dit nog niet gedaan hebben: schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Ook uw donaties blijven welkom. Daarmee bouwen we Groen Rechts verder uit en zijn wij bij de volgende Kamerverkiezingen namens u vertegenwoordigd.