Kandidaten Groen Rechts

De kandidaten van Groen Rechts zijn allemaal enthousiaste collega’s, die ervan overtuigd zijn dat Nederland eerlijker, beter en duurzamer kan!

Even voorstellen

Daan van Reenen

Daan van Reenen

Nr. 1 Consultant en programma-manager; voorm. islamoloog

Ik ben met Groen Rechts begonnen omdat ik vind dat Nederland veel beter kan: meer lange termijnvisie maar ook betere resultaten opleveren voor onze burgers en bedrijven. Want daar doen we het voor!

Marc Huiberts

Marc Huiberts

Nr. 2 Burn-out Preventie Coach

Met Groen Rechts wil ik mee werken om de politiek weer bij de burger te brengen. Ook wil ik oog houden op lange termijn ontwikkelingen, zònder het klimaat en het milieu verder in gevaar te brengen. Niet alleen in verkiezingstijd maar het hele jaar door! Mijn ervaring bij een landelijke partij en een lokale partij breng ik graag in bij Groen Rechts.

Kiril Tsvetkov

Kiril Tsvetkov

Nr. 3 Taalcoach en Bachelor European Studies; voormalig HR Medewerker

Ik was lang op zoek naar een progressieve partij met een visie voor een rechtvaardige, zelfredzame en duurzame samenleving met duidelijke doelen. En een partij die tevens bereid is om een brug naar deze visie te bouwen zonder prooi te worden van populisme.

Ruud van der Zeijs

Ruud van der Zeijs

Nr. 4 Docent Strafrecht; voormalig raadslid en wethouder stadsdeel A’dam

Ik ben jarenlang actief geweest als Wethouder Werk en Milieu in de Watergraafsmeer / Amsterdam, en ook als Raadslid in Stadsdeel Oost. Nu vind ik het bijzonder om deze ervaring bij deze noodzakelijke nieuwe partij te kunnen inbrengen!

Jeroen Spoor

Jeroen Spoor

Nr. 5 Advocaat, partner advocatenbureau

Ik ben bij Groen Rechts begonnen omdat ik denk dat Nederland beter kan. Ik vind Groen Links te links en ik vind dat het MKB, de motor van onze economie, te kort gedaan wordt.

17 maart is nog maar …

0Weken0Dagen

Ondersteun ons met een verklaring bij het gemeentehuis.

Dan kunnen wij meedoen met de verkiezingen.

Verklaring downloaden en printen

Verklaring – hoe het werkt

Divers?

Zoals we ook in een nieuwsbericht hebben gemeld: we willen Groen Rechts diverser maken. Helpt u mee? Kent u iemand? Stuur hen dan door naar onze website. Wie weet melden zij zich aan!

Vacatures – vrijwilligers – stagiaires

We zijn druk aan het opbouwen, en veel werk is al verricht door onze Partners. Maar er moet steeds meer gebeuren, dus daarom plaatsen we zo snel mogelijk vacatures voor betaalde functies. En ondertussen zijn vrijwilligers meer dan welkom, en natuurlijk ook stagiaires. Kijk hiervoor bij onze Vacatures.