Tweede Kamer - leeg | Groen Rechts(c) Husky cc

We zijn met zijn allen bezig om € 11.250 bij elkaar te krijgen!

Daan van Reenen - Team Groen Rechts | Groen RechtsGroen Rechts doet mee met de verkiezingen. We zijn daarom druk bezig met het oprichten van een partij, met social media, met statuten e.d. Daarvoor gebruiken we onze algemene donaties.

Maar Groen Rechts moet ook een waarborgsom betalen. De Kiesraad heeft namelijk bepaald dat partijen die voor het eerst meedoen aan een Tweede Kamerverkiezing of bij de vorige verkiezing geen zetel hebben behaald, uiterlijk 14 dagen voor de kandidaatstelling een waarborgsom moeten betalen. Deze waarborgsom voor kandidaatstelling voor de Tweede Kamer bedraagt € 11.250.

Doet u mee?!

Het gaat al goed met de actie. In het hele land zijn er mensen die bijdragen aan Groen Rechts.

Tussenstand

Maar, zoals u ziet, we hebben uw bijdrage ook nodig, om de waarborgsom te betalen. Met uw hulp komen wij dan in de Tweede Kamer!

Donatie Waarborgsom Kiesraad

 

Dank u wel dat u meedoet om Groen Rechts een succes te maken!

Stel dat het nou niet lukt?

De Kiesraad heeft bepaald dat de waarborgsom aan een partij wordt terugbetaald, als deze partij minimaal 75% van de kiesdeler behaalt. Dat betekent 75% van de stemmen die nodig zijn voor 1 zetel in de Tweede Kamer.

Wij hopen dit natuurlijk niet, maar mocht dit toch gebeuren, dan kunnen wij uw donatie terugstorten, als u daar prijs op stelt.